Userpic

Berith
Traveller
0 comments

Posted 11 months ago

Kan man tage cykel med i toget, når man skal rejse fra Berlin til København via Hamborg????

Hvordan bestiller man billetter, vi er 7 voksen og 2 børn alle med cykler

Follow this topic
Userpic

Arend7
Traveller
589 comments

replied 11 months ago

Se https://www.bahn.de/service/individuelle-reise/bahn_und_fahrrad og https://www.dsb.dk/kundeservice/kundeservice-filtre/cykler-og-barnevogne/cykler/cykler-i-fjern-og-regionaltog/

Userpic

argon
Traveller
347 comments

replied 11 months ago

Toget (DB IC1) der bruges på strækningen (CPH-HH) har kun 7 cykelparkeringspladser, så man skulle køre parallelt, og booking er kun muligt gennem kundeservicen. Det samme gælder ICE fra Hamborg til Berlin Afhængig af togtype er der kun op til 8 cykelparkeringspladser til rådighed her. Da parkeringspladserne er meget begrænsede, er en tidlig reservation (6 måneder) nødvendig, nogle af togene til november er allerede fuldt bookede.

Userpic

argon
Traveller
347 comments

replied 10 months ago

Da der kun kører fjerntog på strækningen Padborg - Flensborg, den eneste anden rute mellem DK og DE er med regionaltrafikken fra Tønder og Bramming til Nibøl, ville forbindelsen så være Københaven - Bramming med ICL derfra med R. 57 (fra Tønder fortsættes som NEG 57) til Niebüll og derfra med IC 2077/75 til Berlin (kører kun én gang om dagen).

Userpic

argon
Traveller
347 comments

replied 10 months ago

Beklager, at jeg blandede anvisningerne, intet ændrer sig med den første forbindelse, med den anden har Intercity nummeret 2074/76 .